Fethiye Cezaevi'nde yangın çıktı, 2 yaralı var

Fethiye Seydikemer Cezaevi'nde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangın sırasında 2 mahkum ile bir infaz koruma memuru yaralandı.

24 Aralık 2015 Perşembe 00:58
Fethiye Cezaevi'nde yangın çıktı, 2 yaralı var






Fethiye Cezaevi'nde yangın çıktı, 2 yaralı var


MUĞLA’nın Seydikemer İlçesi’ndeki Fethiye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Fethiye Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun bulunduğu binada çıkan yangında 2 mahkum ile bir infaz koruma memuru dumandan etkilendi.

Seydikemer İlçesi’ndeki Fethiye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Fethiye Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun bulunduğu binada akşam saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine cezaevine  itfaiye ve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaymakamı Muammer Köken, 2 mahkumun dumandan etkilendiği yangında bir gardiyanın da yaralandığını belirtti. Kısa sürede cezaevine gelen itfaiye ekipleri yangına müdaha etti.



HÜKÜMLÜLERLE İNFAZ KORUMA MEMURU TARTIŞTI

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ne bağlı Eşen Mahallesi’ndeki Fethiye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Fethiye Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki bir koğuşta akşam saatlerinde iddiaya göre hükümlülerle bir infaz koruma memuru arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan arbedede infaz koruma memuru başından yaralandı. Olay sonrası koğuşta yangın çıktı. Yangın sırasında koğuşta bulunan 6 hükümlü dumandan etkilendi.
İhbar üzerine cezaevine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti. Cezaevine giren ambulanslara alınan infaz koruma memuru ve 6 hükümlü, Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hükümlülerden birinin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tedaviye alındığı belirtildi. Jandarma ekipleri de hastanede güvenlik önlemi aldı.
Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken de cezaevine gelerek yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı.


Son Güncelleme: 24.12.2015 01:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.