Fetih Kupası Okçuluk Yarışması Ödülleri verildi

Mehmet AKTARAN / İstanbul, () - TÜRKİYE Okçuluk Federasyonu ve World Archery'nin işbirliğiyle düzenlenen 3. Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi...

29 Mayıs 2015 Cuma 21:54
Fetih Kupası Okçuluk Yarışması Ödülleri verildi






Mehmet AKTARAN / İstanbul, () - TÜRKİYE Okçuluk Federasyonu ve World Archery'nin işbirliğiyle düzenlenen 3. Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.







Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de okçuluk sporunun geleceğe çok daha güçlü bir şekilde taşınacağına ve Türk sporcuların İstiklal Marşı'nı daha sık dinleteceğine inandığını vurguladı.







Bilal Erdoğan, dereceye giren sporculara madalyalarını da taktı.







Törende, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da birer konuşma yaptı.







Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ödül törenine tebrik mesajı gönderdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.