FETÖ yanlısı hangi kanalları hangi haber siteleri kapatılacak?

RTÜK, darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu tespit edilen tüm radyo ve televizyon kuruluşlarının yayın hak ve lisanslarını oybirliğiyle iptal etti. Başkentçi bu kanalları açıkladı...

19 Temmuz 2016 Salı 22:17
FETÖ yanlısı hangi kanalları hangi haber siteleri kapatılacak?






Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, FETÖ/PDY örgütü ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu tespit edilen tüm medya hizmet  sağlayıcı kuruluşların lisanslarını iptal etti.
RTÜK'ten yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"19.07.2016 tarihinde yaptığı olağanüstü toplantıda darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ/PDY örgütü ile iltisaklı, ilişkili ve destek içinde olduğu tespit edilen tüm medya hizmet sağlayıcı kuruluşların (radyo ve televizyon kuruluşları) RTÜK nezdindeki bütün yayın hak ve lisanslarını oybirliğiyle iptal etmiştir." 
Twitter'da binlerce takipçisi bulunan Başkentçi kapatılacak kanalların isimlerini açıkladı...

Son Güncelleme: 19.07.2016 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.