Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı'na özel karşılama

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi davetlisi olarak Türkiye’ye de bulunan Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Allasane Vattara Ankara’daki temaslarını tamamladıktan sonra İstanbul’a...

27 Mart 2015 Cuma 13:16
Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı'na özel karşılama






Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,() Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi davetlisi olarak Türkiye’ye de bulunan Fildişi Sahili Cumhurbaşkanı Allasane Vattara Ankara’daki temaslarını tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Konuk Cumhurbaşkanını Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde İstanbul’da yaşayan çok sayıda Fildişi Sahili vatandaşı vurmalı çalgılar eşliğinde mahalli oyunlarla karşıladı.
Özel uçağı ile saat 12.00’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen konuk Cumhurbaşkanı Vattara ve eşi Dominique Vattara’yı Devlet Konukevi’nde İstanbul Valisi Vasip Şahin karşıladı. Bir süre konukevinde istirahat eden Allasane Vattara ve eşi Dominique Vattara’yı bina dışında çok sayıda İstanbul’da yaşayan vatandaşları karşıladı.

Mahalli oyunlar oynayarak Cumhurbaşkanlarını karşılayan Fildişi Sahili vatandaşları sloganlarla sevgilerini belirttiler.Konuk Cumhurbaşkanı ve eşi kendilerini karşılayan vatandaşlarının yanına kadar giderek onları selamladılar.
Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Allasane Vattara ve eşi Dominique Vattara daha sonra kalacakları otele hareket ettiler.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.