Fırat Çakıroğlu Parkı'na duygulandıran ziyaret

ALİAĞA,(İzmir),() - İZMİR Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin verildiği parkı görmek ve Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar'a teşekkür etmek isteyen baba Fuat Çakıroğlu,...

04 Ağustos 2015 Salı 19:11
Fırat Çakıroğlu Parkı'na duygulandıran ziyaret






ALİAĞA,(İzmir),() - İZMİR Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin verildiği parkı görmek ve Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar'a teşekkür etmek isteyen baba Fuat Çakıroğlu, Aliağa'ya geldi.
İzmir'in Aliağa İlçesi'nin en uğrak mekanları arasında yer alan park, bu kez çok özel bir konuğu ağırladı. Bıçaklı kavgada ölen Fırat Çakıroğlu'nun babası Fuat Çakıroğlu, oğlunun adının verildiği parkı görmek ve MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkür etmek için Aliağa'ya geldi. Fırat Çakıroğlu'nun anıtının da bulunduğu parkı ziyaret eden baba Fuat Çakıroğlu, Başkan Acar tarafından karşılandı. Parkı ve anıtı gören Fuat Çakıroğlu, bir ara gözyaşlarına hakim olamadı. "Ben de sizin bir evladınız sayılırım" diyerek Fuat Çakıroğlu'nu teselli etmeye çalışan Başkan Acar da duygusal anlar yaşadı. Başkan Acar'a teşekkür eden Fuat Çakıroğlu, "Bizim ülkemizde bir evlat hiç kolay yetişmiyor, ama evlatlar çok kolay kaybediliyor. Mezun olmasına 3 ay kala oğluma kıydılar. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın" dedi. Oğlunun anıtının önünde Başkan Acar ile hatıra fotoğrafı çektiren baba Çakıroğlu ardından Aliağa'dan ayrıldı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.