Fotoğraflı yatak başlıklarına ilgi

Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ/KAYSERİ, () - KAYSERİ'de açılan Uluslararası 5'inci Mobilya Fuarı'nda bir firmanın sergilediği kişiye özel fotoğraflı yatak başlıkları ilgi çekti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya firması tarafından...

26 Nisan 2015 Pazar 12:04
Fotoğraflı yatak başlıklarına ilgi






Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ/KAYSERİ, () - KAYSERİ'de açılan Uluslararası 5'inci Mobilya Fuarı'nda bir firmanın sergilediği kişiye özel fotoğraflı yatak başlıkları ilgi çekti.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya firması tarafından tasarlanıp üretilen, kişinin istediği fotoğrafı koydurabildiği yatak başlıkları, Mobilya Fuarı’nda beğenildi. Firma yetkilisi Yılmaz Yalçınkaya, tamamen kendi fikirleri olan fotoğraflı yatak başlıklarının çok sevildiğini anlatırken, "Yıllardır yatak başlıkları, koltuk ve kanepe üretiyoruz. Üretimimizde bir farklılık olması için çiftler ya da çocuklar için bunu ürettik. Müşterilerimiz, istedikleri fotoğraflarını bize getiriyor. Biz de dijital ortamda plastik malzeme üzerine fotoğraflarını basıyoruz. Fotoğraflı yatak başlıkları, aynı zamanda gece lambası yani aydınlatma olarak da kullanılabiliyor" dedi.

Yalçınkaya, fotoğraflı yatak başlıklarının 400 liraya satıldığını, yatak başlığı, baza ve yatak şeklinde bir takım olarak düşünüldüğü zaman fiyatının 1500 lirayı bulduğunu anlattı. Yalçınkaya, "Yurt içi ve dışından pek çok sipariş aldık. Fotoğraflı yatak başlığına fuarda da büyük ilgi oldu. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden siparişler geliyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.