GALATASARAY - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇINDAN NOTLAR

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAY'ın yeni teknik patronu Hamza Hamzaoğlu sarı kırmızılı ekip ile ilk lig maçına eski takımı Akhisar Belediyespor'a karşı çıktı. Akhisar Belediyesporlu futbolcular soyunma odası tünelinde...

20 Aralık 2014 Cumartesi 20:00
GALATASARAY - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇINDAN NOTLAR






Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAY'ın yeni teknik patronu Hamza Hamzaoğlu sarı kırmızılı ekip ile ilk lig maçına eski takımı Akhisar Belediyespor'a karşı çıktı.

Akhisar Belediyesporlu futbolcular soyunma odası tünelinde Hamza Hamzaoğlu'na sevgi gösterisinde bulundular ve tebrik ettiler.

Hamzaoğlu Melo'nun yerine Emre Çolak'a forma verirken, savunma hattında değişikliğe gitmedi. Ancak çift forvette Burak Yılmaz ve Umut Bulut'u bir arada oynatan Hamzaoğlu çift forveti denemiş oldu. Ayrıca kupa maçında müthiş bir gol atan Bruma da ilk onbirde yer bulurken, Hamza Hamzaoğlu Bruma'yı kazanmak için önemli bir adım attı.

Hamzaoğlu maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada da, "Galatasaray benim tuttuğum değil, tutulduğum takım" diye konuştu.


GALATASARAY TARAFTARINDAN ANLAMLI PANKART

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözleri, herkesi duygulandırmıştı.

Sarı kırmızılı tribünler de dün gece minik Ömer Asaf adına özel pankart hazırladı.

Türk Telekom Arena Stadı'nda "Baban gelemese de Galatasaray ve biz yanındayız Ömer Asaf" ve "Ermenek'te hayatını kaybeden maden isçilerimizin mekanı cennet olsun" yazılı dev pankart asıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.