Gaziantep'te 97 internet kafe denetlendi

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Emniyet Müdürlüğü, kentteki 97 internet kafenin denetlendiğini açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; internet kafe ve salonlarının yükümlülüklerini yerine getirmesi, kurallara uyulması...

31 Mart 2015 Salı 14:34
Gaziantep'te 97 internet kafe denetlendi






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Emniyet Müdürlüğü, kentteki 97 internet kafenin denetlendiğini açıkladı.
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; internet kafe ve salonlarının yükümlülüklerini yerine getirmesi, kurallara uyulması ve okul çağındaki 18 yaşından küçüklerin psikolojik ve fizyolojik gelişimine olumsuz etki eden oyunların oynatılmasının önüne geçilmesini sağlamak amacıyla, Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerinin 16 ve 29 Mart tarihleri arasında 97 işyerinin denetlendiği belirtilerek, "Yapılan çalışmalarda; internet kafelerinde yaşı küçük çocuk bulunduran, sigara içilmesine izin veren, ruhsatsız çalışan, pornografik sitelere girilen, uyarıcı levha ve sorumlu müdür bulunmayan 97 internet salonundan 6'sına işlem yapılmıştır" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.