Gemlik'te 'Kadınlar Plajı' törenle hizmete girdi

GEMLİK (Bursa), () - BURSA Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yapımını tamamladığı kadınlar plajını bugün törenle açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, kadınlar plajını ilçede...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 19:30
Gemlik'te 'Kadınlar Plajı' törenle hizmete girdi






GEMLİK (Bursa), () - BURSA Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yapımını tamamladığı kadınlar plajını bugün törenle açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, kadınlar plajını ilçede yaşayan kadınların talebi üzerine açıldığını söyledi.
Kurşunlu Mahallesi'nde yapımına üç ay önce başlanan kadınlar plajı bugün Gemlik Kaymakamı Musatfa Altıntaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ında katıldığı törenle hizmete girdi. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, fiziki olarak dışarıdan görülmesi mümkün olmayan bir alanda yapılan plajda, kadınların gönül rahatlığıyla denizden faydalanabileceklerini söyledi.  Altepe, "Şehrin ekonomisine değer katacak her yerde her konuda çalışıyoruz. Bursa'nın her alanda gelişimiyle örnek oluyoruz. Sahillerin düzenlenmesi de artık Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştiriliyor" dedi.
Törende konuşan Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş da turizme katkılarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.