Genç kadının tedavisi devam ediyor

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra intihar etmek için pencereye çıkan ve tutunamayıp düşerek ağır yaralanan A.E.A.'nın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. A.E.A.'nın belinin kırıldığı...

09 Mart 2015 Pazartesi 21:25
Genç kadının tedavisi devam ediyor






İZMİR'in Konak İlçesi'nde, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra intihar etmek için pencereye çıkan ve tutunamayıp düşerek ağır yaralanan A.E.A.'nın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. A.E.A.'nın belinin kırıldığı ancak konuşmaya başladığı belirtildi.
Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 04.00 sıralarında Alsancak semtindeki 1460 sokakta bulunan bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan ve erkek arkadaşıyla tartışan 26 yaşındaki A.E.A. intihar etmek amacıyla pencereye çıktı. Ayağı kayan A.E.A. düşmek üzereyken, erkek arkadaşı kollarından yakalamayı başardı. Uzun süre pencerede sarkan ve erkek arkadaşı tarafından tutulan kadın daha fazla dayanamayarak 3'üncü kattan sert zemine düştü. Olaya tanık olan vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı kadını Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan A.E.A.'nın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü, belinin kırık olduğu ve yakınlarıyla konuşmaya başladığı öğrenildi. İşsiz olduğu için bir süredir psikolojik sorunları olduğu öne sürülen A.E.A.'nın sakat kalıp kalmayacağı yapılacak tetkiklerden sonra belli olacak.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.