Genelkurmay Başkanı Süleyman Şah'ın yeni türbesinde

Genelkurmay Başkanı Süleyman Şah'ın yeni türbesinde

27 Mart 2015 Cuma 11:02
Genelkurmay Başkanı Süleyman Şah'ın yeni türbesinde






Genelkurmay Başkanı Süleyman Şah'ın yeni türbesinde

Suriye sınırları içerisinde kalan Süleyman Şah Saygı Karakolu dün TSK komuta kademesini ağırladı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, dün Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Orgeneral Özel'in, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile dün Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun Suriye Devleti toprakları içindeki yeni yerleşkesinde incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Orgeneral Özel'in ayrıca Eşme köyünde yaşayan Türk ve Suriyeli vatandaşlarla sohbet ettiği kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, 22 Şubat 2015 tarihinde yaptığı operasyonla, Süleyman Şah Türbesi'nde bulunan 38 personel ile türbe içerisindeki Süleyman Şah ve iki muhafızının naaşı ile diğer eşyaları Suriye'nin Eşme köyüne taşımıştı. Operasyonda 39 tank, 57 zırhlı araç olmak üzere 100 araç ve 572 personel görev almıştı.
Son Güncelleme: 27.03.2015 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.