Genelkurmay'dan daha önce yayınlanmamış, Çanakkale Savaşı fotoğrafları

ANKARA, () - GENELKURMAY Başkanlığı, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde daha önce yayınlanmamış savaşa ait fotoğrafları sitesinden yayınladı. FOTOĞRAFLI  

25 Nisan 2015 Cumartesi 01:47
Genelkurmay'dan daha önce yayınlanmamış, Çanakkale Savaşı fotoğrafları






ANKARA, () - GENELKURMAY Başkanlığı, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde daha önce yayınlanmamış savaşa ait fotoğrafları sitesinden yayınladı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozan taşdelen 2015-04-25 19:38:27

ermeni dölleri demek suçmuydu? neyse biz de hepsi ermeni olanlara seslenelim 1915 dünyanın en güçlü orduları çanakkaleden istanbula yürümeye çalışırken ermeniler vanda doğu anadolu da işgalci çar ordularının saflarında yüzbinlerce kürdü türkü kesmedi mi? tarih bilginizin çarkına sokayım piç kuruları. dünyada hangi ülke iki üç cephede savaşırken kendini arkadan vuran hainleri imha etmez? osmanlı harbiden saf ya da salakmış acımış bu çakallara imha etmek yerine toplamış güvenli bölgelere nakletmiş. ulan soykırım diye tutturan ermeni bozuntusu yavşaklar kars, van, ağrı, erzurum, erzincan, ve daha kuzey yerleşimlerine bir bakın. bulunan bütün toplu mezarlar türk ve kürt müslüman ahaliye ait. soykırım var evet ermenilerin yaptığı bir soykırım var, türk milletine soykırım yaftasını yapıştırmak isteyen yavşaklar asıl soykırımcı sizlersiniz. keşke o dönemde yaşasaydım inanın soykırımın kralını yaptırırdım..