Germencik'te incir ve zeytin ağaçları yandı

Burhan CEYHAN/GERMENCİK (Aydın), () - AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde, alev alan kuru otlardan çıkan yangın, ağaçlık araziye yayıldı. İtfaiye ve orman ekiplerince söndürülen yangında 25 dönümlük arazideki 70'i incir, 20'si zeytin 90...

05 Temmuz 2015 Pazar 17:37
Germencik'te incir ve zeytin ağaçları yandı






Burhan CEYHAN/GERMENCİK (Aydın), () - AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde, alev alan kuru otlardan çıkan yangın, ağaçlık araziye yayıldı. İtfaiye ve orman ekiplerince söndürülen yangında 25 dönümlük arazideki 70'i incir, 20'si zeytin 90 ağaç yandı.
Balatçık Mahallesi'nde Ayhan Kutçalan'a ait incir ve zeytin ağaçlarının olduğu arazide, bugün saat 14.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Arazi sahibi Ayhan Kutçalan kendi arazisinde çalışırken, bir anda otların yandığını gördü. Kendi çabalarıyla alevleri söndürmeye çalışan Kutçalan, yangının büyümesi üzerine Aydın Büyükşehir İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü'nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye hareket eden itfaiye ekipleri ve orman arazözleri, yarım saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Yangında 25 dönümlük arazideki 70 incir ağacı ve 20 zeytin ağacı yandı. Kutçalan, bir ağacın gölgesinde oturarak üzüntülü bir halde çalışmaları izledi. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.