GF ile THY arasında kod paylaşımı anlaşması

İSTANBUL (AA) - Gulf Air ve Türk Hava Yolları (THY) arasında kod paylaşımı anlaşması imzalandı.THY Basın Müşavirliği açıklamasına göre, Bahreyn Krallığı’nın ulusal havayolu Gulf Air (GF) ve THY arasında dün, 1 Kasım'dan itibaren...

29 Eylül 2017 Cuma 09:54
GF ile THY arasında kod paylaşımı anlaşması






İSTANBUL (AA) - Gulf Air ve Türk Hava Yolları (THY) arasında kod paylaşımı anlaşması imzalandı.

THY Basın Müşavirliği açıklamasına göre, Bahreyn Krallığı’nın ulusal havayolu Gulf Air (GF) ve THY arasında dün, 1 Kasım'dan itibaren Bahreyn ve İstanbul güzergahında geçerli olacak kod paylaşımı anlaşmasına imza atıldı. THY'nin İstanbul’daki Genel Yönetim Merkezi’nde, Gulf Air Genel Müdürü Kaptan Waleed Abdul Hameed Al Alaw ve THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ile üst düzey yetkililerin katılımıyla yapıldı.

Anlaşma, Manama ve İstanbul'a düzenlenen uçuşlarda geçerli olarak, her iki şirketin yolcularına Bahreyn ile Türkiye arasında daha fazla seyahat imkânı tanıyacak.

THY Genel Müdürü Ekşi, Gulf Air ile anlaşma imzalamaktan memnuniyet duyduklarını, uçuş ağları aracılığıyla yolculara sunulan seyahat imkanını en üst düzeye çıkarmak adına iş birliğini daha da ilerletmeyi amaçladıklarını belirterek, "Gulf Air ile olan iş birliğimizin, iki ülke arasında hızla gelişen ilişkiler çerçevesinde her iki bayrak taşıyıcısına ticari açıdan da büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Gulf Air’in Genel Müdürü Kaptan Waleed Abdul Hameed Al Alawi de "Gulf Air, her iki havayolu şirketi tarafından daha fazla seçenek, kolaylık ve sorunsuz bir seyahat deneyimi sunan bu kod paylaşımı anlaşması sayesinde yolcuları için çok daha fazla varış noktasına bağlantı sağlamış olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.