Giresun'da Yağış Etkili Oldu

Hakan KABAHASANOĞLU/ GİRESUN, () - GİRESUN’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, su baskınları yaşandı. Şiddetli yağış sonrasında Güre Mahallesi'nde Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi, Nevin Bozbağ...

31 Ekim 2014 Cuma 22:14
Giresun'da Yağış Etkili Oldu






Hakan KABAHASANOĞLU/ GİRESUN, () - GİRESUN’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, su baskınları yaşandı.
Şiddetli yağış sonrasında Güre Mahallesi'nde Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi, Nevin Bozbağ Öğrenci Yurdu ile bazı ev ve işyerlerinin zemin katlarını su bastı. Giresun şehirlerarası otobüs terminalinde araç park alanı ve bilet satış bölümünde de su baskınları meydana geldi, otobüsler yolcularına terminal dışında hizmet verdi. Jandarma Bölge Komutanlığı da selden etkilenen yerlerden biri oldu. Giresun Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, yağışın kesilmesinin ardından etkilenen yerlerde su tahliye çalışması başlattı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.