Göcek'de Deniz Keyfi Devam Ediyor

Cihan KAYA / FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi Göcek Mahallesi'nde 26 dereceye ulaşan hava sıcaklığını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, denize girip güneşlendi. Türkiye'nin birçok ilinde soğuk ve yağışlı hava...

05 Kasım 2014 Çarşamba 09:44
Göcek'de Deniz Keyfi Devam Ediyor






Cihan KAYA / FETHİYE (Muğla), () - MUĞLA'nın Fethiye İlçesi Göcek Mahallesi'nde 26 dereceye ulaşan hava sıcaklığını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, denize girip güneşlendi.
Türkiye'nin birçok ilinde soğuk ve yağışlı hava etkisini sürdürürken, Fethiye'nin Göcek Mahallesi'ndeki D-Marin Plajı'nda yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 26 derece ölçüldüğü ilçede tatilini uzatan yabancı turistler, Kasım ayını sahilde karşıladı. Kimileri denize girip yüzerken, kimileri de güneşlendi ve kumsalda kitap okudu.
Göcek'de arkadaşlarıyla harika bir tatil geçirdiklerini anlatan İngiliz çift, "Güneş, hava, deniz, doğa hepsi ayrı ayrı güzel. Burada yaşayan yerli halk çok şanslı. Bu sıcak ortamı bırakıp gitmek istemiyoruz ama iki gün sonra tatilimiz bitiyor" dedi.

Ankara'dan tatil için Göcek'e gelenler ise denize girip top oynadı ve bol bol yüzdü. Tatilciler, "İki gün önce Ankara'dan geldik. Orada havalar çok soğuktu. Burada Kasım ayında bile deniz çok güzel" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.