Gökçeada feribotu arıza yaptı

ÇANAKKALE'nin Gökçeada İlçesi'nden, Gökçeada-Kabatepe seferini yapan Gökçeada-1 adlı feribot, Kuzu limanından ayrıldıktan bir süre sonra makine arızası yaptı. Mürettebatın arızayı kendi imkanlarıyla gidirdiği aynı feribotun, geçtiğimiz...

01 Eylül 2015 Salı 23:48
Gökçeada feribotu arıza yaptı






ÇANAKKALE'nin Gökçeada İlçesi'nden, Gökçeada-Kabatepe seferini yapan Gökçeada-1 adlı feribot, Kuzu limanından ayrıldıktan bir süre sonra makine arızası yaptı. Mürettebatın arızayı kendi imkanlarıyla gidirdiği aynı feribotun, geçtiğimiz günlerde yine deniz ortasında kaldığı ve römorkörlerle çekildiği ortaya çıktı.
Bugün, saat 19.00'da Gökçeada Kuzu limanında Kabatepe limanına sefer yapan Gökçeada-1 adlı feribotu, limandan ayrıldıktan sonra makine arızası yaparak denizin ortasında kaldı. İçerisinde 67 araç ve toplam 124 yolcu olan Gökçeada-1 feribotunda vatandaşlar yaklaşık bir buçuk saat beklemek zorunda kaldı. Bir süre denizin ortasında kalan feribotun mürettebatı, arızayı kendi imkanlarıyla giderdi. Feribot tekrar kuzu limanına geri döndü. Gökçeada-1 feribottaki yolcular 57'nci Alay Feribotu'na tahliye edildi. 
BİR HAFTA İÇİNDE İKİ KEZ YOLDA KALDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Gökçeada-1 feribotu, geçtiğimiz Nisan ayında Kuzu limanı yanında karaya oturmuş, yoğun hava muhalefeti nedeniyle içerisindeki yolcular 18 saat sonra tahliye edilebilmişti. Aynı feribot, geçtiğimiz hafta içinde yine arızalanmış, römorkörler yardımıyla Kuzu Limanı'na yanaşmış ve yolcular 4 saatlik bekleyişin ardından tahliye edilebilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.