Gönüllü gençler lösemili çocuklar için oyun odası kurdu

Yaprak KOÇER/SAMSUN, () - SAMSUN'da sosyal medya üzerinde bir araya gelen gönüllü gençler topladıkları bağışlarla lösemili çocuklar için oyun ve eğitim odasını döşedi. Sosyal medya üzerinde 'çocuklarüşümesindiye' adı altında...

26 Nisan 2015 Pazar 12:00
Gönüllü gençler lösemili çocuklar için oyun odası kurdu






Yaprak KOÇER/SAMSUN, () - SAMSUN'da sosyal medya üzerinde bir araya gelen gönüllü gençler topladıkları bağışlarla lösemili çocuklar için oyun ve eğitim odasını döşedi.
Sosyal medya üzerinde 'çocuklarüşümesindiye' adı altında bir araya gelen gençlerin oluşturduğu grup, Samsun'da lösemili çocukların aileleri birlikte konakladıkları Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği Samsun Şubesi ile Atakum Rotary Kulübü işbirliğiyle açılan konuk evinde oyun ve eğitim odası oluşturdu. Odanın bütün donanımı grubun yürüttüğü çalışma sonrasında toplanan bağışlarla karşılandı. Oyun ve eğitim odası için yapılan hazırlığın tamamlanması ardından 3 gün önce lösemi hastası çocukların hizmetine sunuldu. Geçen yıl köy okullarında eğitim gören köy çocuklarına yardım etme amacıyla kurulan 'çocuklarüşümesindiye' grubu üyeleri bu yıl lösemi hastası çocuklar için yapılan çalışmalara ağırlık verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.