Gönüllü üniversiteliler, ortaokulu yeniledi

Yaprak KOÇER/ASARCIK(Samsun),() - SAMSUN'un Asarcık İlçesi Acısu Şehit Muharrem Konu Ortaokulu, İstanbul Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü öğrencileri tarafından yenilendi. Öğrenciler bir ana sınııfı düzenlemesinin yanı sıra,...

16 Mart 2015 Pazartesi 14:01
Gönüllü üniversiteliler, ortaokulu yeniledi






Yaprak KOÇER/ASARCIK(Samsun),() - SAMSUN'un Asarcık İlçesi Acısu Şehit Muharrem Konu Ortaokulu, İstanbul Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü öğrencileri tarafından yenilendi. Öğrenciler bir ana sınııfı düzenlemesinin yanı sıra, bir kütüphane, bilişim teknolojileri sınıfı oluşturdu. 
İstanbul Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü üyeleri, Samsun'un Asarcık İlçesi'ndeki Acısu Şehit Muharrem Konu Ortaokulu'nda örnek bir proje gerçekleştirdi. 35 üyesi bulunan kulüp öğrencileri, Samsun'a gelerek ortaokulun bir ana sınıfının düzenlenmesinı sağlayarak, bir kütüphane ve bir bilişim teknolojileri sınıfı oluşturdu. 2 yıldır bu tür faaliyetler yürüttüklerini söyleyen Haliç Üniversitesi Gönüllülük Başkanı Esra Demir, "5 okulda bu tarz faaliyetler gerçekleştirmiştik. Sosyal aktivite sınıfı, kütüphane, bilgisayar sınıfı gibi çalışmalarımız oldu. Samsun'Un Asarcık İlçesi'ndeki Şehit Muharrem Konu Ortaokulu'nda da bir ana sınıfı düzenlemesi, bir kütüphane, bir de bilişim teknolojileri sınıfı oluşturduk. Bilişim teknolojileri sınıfında 15 bilgisayar projeksiyon cihazı, sandalyesi masasıyla her şeyiyle buraya geldik. Kütüphanemize kitaplarla, kitaplıklarımızı getirdik. Projelerimiz sürecek" dedi.







FOTOĞRAFLI 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.