Gülben Ergen, Akşehir'de 27'nci anaokulunu açtı

SANATÇI Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde Konya'nın Akşehir İlçesi'nde yapılan Necla Adanur Anaokulu'nun açılış törenine katıldı. Gülben Ergen, "Bugün 27’nci anaokulumuzu...

22 Mayıs 2015 Cuma 18:36
Gülben Ergen, Akşehir'de 27'nci anaokulunu açtı






SANATÇI Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde Konya'nın Akşehir İlçesi'nde yapılan Necla Adanur Anaokulu'nun açılış törenine katıldı. Gülben Ergen, "Bugün 27’nci anaokulumuzu açıyoruz. Biz bir şey yapmadık, biz sebep olduk" dedi.
Nasreddin Hoca İlkokulu bahçesinde hayırsever Necla Adanur tarafından yapılan adının verildiği anaokulunun açılış törenine, Gülben Ergen, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, hayırsever Necla Adanur davetliler katıldı.
Öğrenci velileri ve hayranlarının yoğun ilgisi altında kürsüye gelerek konuşan Gülben Ergen, "Bugün 27’nci anaokulumuzu açıyoruz. Biz bir şey yapmadık, biz sebep olduk. Bu güzel aile (Necla Adanur ve ailesi) burada okuduğu şehirde bu topraklarda çocuklar gülsün diye bağış yaptılar ve bu anaokulu yapıldı" dedi.
Ergen, "Dünyada hiçbir çocuğun farkı yoktur. Olamaz ve olmamalıdır. Bütün çocuklar aynı haklara sahiptir. Bütün çocuklar Allah’ın yaratılmış en kıymetlisidir, bizim de kıymetlimizdir. Teşekkür ederim adı gibi ak şehir. Teşekkürler Mustafa Kemal Atatürk. Teşekkür bu aydınlık ülkenin en güzel şehri Konya’ya" diye konuştu.
KALABALIK KAYMAKAM EŞİNİ, GÜLBEN ERGEN ZANNETTİ 
Açılış sırasında Gülben Ergen’e benzerliği ile dikkat çeken Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin’in eşi Sıla Sezgin’in kalabalıkça alkışla karşılanması ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Kaymakam eşi Sıla Sezgin’in kalabalığa hitaben "Ben Gülben Ergen değilim" diye herkesi gülümsetti.
Tören sırasında görevlilerle birlikte anaokulunda etkinlik yapan öğrencileri ziyaret eden Gülben Ergen öğrencilerle sohbet ederek bir süre onlarla yakından ilgilendi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.