Güneşi gören sahile koştu

Mustafa SARIİPEK/ ULA,(Muğla),() - MUĞLA ve ilçelerinde güneşli havayı görenler sahile akın etti. Ula İlçesi, Akyaka Mahallesi'nde, hava sıcaklığının 22, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece olmasını fırsat bilen yerli...

07 Mart 2015 Cumartesi 20:00
Güneşi gören sahile koştu






Mustafa SARIİPEK/ ULA,(Muğla),() - MUĞLA ve ilçelerinde güneşli havayı görenler sahile akın etti.
Ula İlçesi, Akyaka Mahallesi'nde, hava sıcaklığının 22, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece olmasını fırsat bilen yerli ve yabancılar turistler plajı doldurdu. Plaj kenarındaki restoranların kumsal üzerine kurdukları masa ve sandalyelerde yer bulan şanslılar ise bol bol güneşlenip günün tadını çıkardı. Minik çocukların çırılçıplak denize girip kumlarla oynamaları ilgiyle izlendi. Sokak köpeklerinin sahil boyunca denize girenlere ve kumlar üzerinde oynayan çocuklara eşlik etmeleri ve hatta birbirleriyle boğuşmaları renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.