Güzel Havayı Görünce Kıyafetlerle Yüzdüler

Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), () - BODRUM'a Konya'dan tur otobüsüyle geziye gelenler, güneşli ve sıcak havayı görünce aracı durdurdu. Bazı yolcular çoluk çocuk kıyafetletle denize girdi. Ülke genelindeki yağışlı havaya inat...

01 Kasım 2014 Cumartesi 10:04
Güzel Havayı Görünce Kıyafetlerle Yüzdüler






Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), () - BODRUM'a Konya'dan tur otobüsüyle geziye gelenler, güneşli ve sıcak havayı görünce aracı durdurdu. Bazı yolcular çoluk çocuk kıyafetletle denize girdi. Ülke genelindeki yağışlı havaya inat grup, denizin ve güneşin tadını çıkardı. İlçedeki bazı tatilcilerin de plajları doldurduğu görüldü.
Konya'dan tur otobüsüyle ilçeye geziye gelenler sıcak ve güneşli havayı görünce Turgutreis ile Akyarlar arasındaki Ali Hoca Koyu'nda otobüsü durdurdu. Otobüsteki bazı yolcular, ülke genelindeki yağışlı havaya rağmen çoluk çocuk denize atladı. Güzel havayı tahmin edemeyip yanına mayo almadığı sanılan grup, kıyafetlerle suya girip denizin tadını çıkardı. İlçede 23 derece hava, 20 derece de deniz suyu sıcaklığını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler de denizin keyfini sürdü. Bazı tatilciler plajlarda güneş banyosu yaptı. İlçedeki sıcak ve güneşli havanın hafta sonuna kadar etkisini sürdüreceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.