Hafta sonuna dikkat! Sağanak yağışlar geliyor

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları hafta sonu için uyardı.

13 Temmuz 2018 Cuma 10:24
Hafta sonuna dikkat! Sağanak yağışlar geliyor






Hafta sonuna dikkat! Sağanak yağışlar geliyor

   Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları hafta sonu için uyardı.Sıcak ve bunaltıcı hava yurt genelinde etkisini sürdürürken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre yağışlı hava hafta sonu yurdu etkileyecek. Türkiye'nin kuzey bölgelerinin tamamını etkileyecek yağışlar yeni haftanın ilk gününe kadar sürecek. İşte hava durumuna dair son tahminler...Meteoroloji Genel Müdürlüğü son tahminlerini yayınladı ve hafta sonu planlarını yapmaya başlayan vatandaşlar için yağış uyarısı geldi. Bugün Karadeniz’in doğusunu etkileyecek yağışlar cumartesi ve pazar günlerinde yurdun tüm kuzey kesimlerini etkileyecek. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

HAFTA SONU SAĞANAKLARLA GEÇECEK!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Ordu, Tokat, Kars, Ardahan, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Edirne, Kırklareli, Erzurum’un kuzey, Samsun’un doğu ve Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.