Hakan Şükür Amerika'da köfteci dükkanı açtı

FETÖ'den aranırken Amerika'ya kaçan eski futbolcu Hakan Şükür'ün bu ülkenin California eyaletinde köfteci dükkanı açtığı ortaya çıktı.

14 Ekim 2017 Cumartesi 22:55
Hakan Şükür Amerika'da köfteci dükkanı açtı






Hakan Şükür Amerika'da köfteci dükkanı açtı

Türkiye'de FETÖ'den aranan eski futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür’ün, Amerika'da Tuts adlı bir köfteci dükkanı açtı. Şükür'ün açtığı restoran menüsünde Mememen de yer alıyor.

“Terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla Türkiye’deki mallarına el konulduktan sonra soluğu Amerika'da alan Hakan Şükür’ün Amerika'da kafeterya açtı. Bir Türk müşteri tarafından çekilen görüntüler Sözcü gazetesinde yayınladı. Görüntülerde Şükür'ün masa masa dolaşarak müşterilerine yemekleri beğenip beğenmediklerini sorduğu görülüyor.

2015'te İstanbul'daki evini satan ve bankadaki parasını çektikten sonra Türkiye'den ayrılan Şükür, kısa süre sonra ABD'de ortaya çıkmıştı.

Sözcü'nün haberine göre; Türkiye'de darbecilikten yargılanırken, ABD'nin California eyaletinde köfteci dükkanı işletmeye başladı.
Palo Alto'da, Stanford Üniversitesi'nin bulunduğu bölgede Tuts Bakery & Cafe adlı yeri işleten Hakan Şükür, müşterilerine kahvaltılık ve hamur işlerinin yanı sıra köfte de satıyor.
Şükür, masa masa dolaşıp müşterilerine yemekleri beğenip beğenmediklerini soruyor.


Şükür'ün Türkiye'deki tüm mal varlığına el konulmuştu. FETÖ'ye finansal destek sağladıkları belirlenen ve Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Sermet Şükür de tutuklanmış, şartlı tahliye ile serbest kalmıştı.

Anahtar Kelimeler:
FETÖHakan şükür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.