Hakkari Belediyesi, Çalişanlarinin Alacağını Ödedi

HAKKARİ Belediyesi, personelinin 1999 yılından bu yana biriken alacaklarını ödedi. Hakkari Belediye Başkanı DBP'li Dilek Hatipoğlu ve Yardımcısı Nurullah Çiftçi, yaptıkları basın açıklamasıyla 1999 yılından bu yana 185 personelin...

26 Kasım 2014 Çarşamba 16:23
Hakkari Belediyesi, Çalişanlarinin Alacağını Ödedi






HAKKARİ Belediyesi, personelinin 1999 yılından bu yana biriken alacaklarını ödedi.
Hakkari Belediye Başkanı DBP'li Dilek Hatipoğlu ve Yardımcısı Nurullah Çiftçi, yaptıkları basın açıklamasıyla 1999 yılından bu yana 185 personelin kıdem tazminatı, izin bedeli, özlük hakları gibi alacaklarını ödedi. 4 milyon 581 bin 457 TL kredi alınarak borçların ödendiğini belirten Dilek Hatipoğlu, "Böylece belediye personelinin bir alacağı kalmadı. Yıllardır halkımıza hizmet vermiş ama emeklerinin karşılığını alamamış personellerimizi unutup çalışmaya devam etmeyi doğru bulmuyorduk. Belediyemizde memur ve işçi statüsünde görev yapan çalışanlarımıza, önceki dönemlerde yaşanan ekonomik problemlerden kaynaklı ödenmeyen maaş haklarını ödedik. Şu an belediyemizde çalışan ve son dönemde emekli olan hiçbir personelimizin alacağı bulunmamaktadır. Bu kapsamda personellerin kaybolan sosyal hakları, ikramiyeleri dahil olmak üzere maddi manevi tüm haklarını kuruşu kuruşuna ödedik" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.