Hakkari Belediyesi, Meclis toplantısını kentteki STK'larla yaptı

HAKKARİ Belediyesi, kentteki sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla Ağustos ayı olağan Belediye Meclis toplantısını yaptı. Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya, Belediye Mecli üyeleleri, STK temsilcileri, DBP Hakkari il Eşbaşkanları...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 17:16
Hakkari Belediyesi, Meclis toplantısını kentteki STK'larla yaptı






HAKKARİ Belediyesi, kentteki sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla Ağustos ayı olağan Belediye Meclis toplantısını yaptı.
Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya, Belediye Mecli üyeleleri, STK temsilcileri, DBP Hakkari il Eşbaşkanları Musa Çiftçi, Emine Berivan Akboğa, HDP Hakkari il Eş Başkanı Rahmi Temel katıldı. Toplantıya Hakkari Belediye Eşbaşkanı Dilek Hatipoğlu başkanlık yaptı.
Belediyenin kent merkezinde yaptığı yol hizmetleri ve imar planı değişikliğinin gündeme alındığı toplantıda konuşan Belediye Eş Başkanı Hatipoğlu, Belediye meclisinin aldığı kararla bundan böyle bütün meclis toplantılarını kentteki STK'lar, muhtarlar ve mahalle meclislerinin huzurunda yapacaklarını dile getirdi. Hatipoğlu, şöyle dedi:
"Özellikle biz STK'larla , Mahalle meclisleriyle birllikte her ay yapacağımız meclis çalışmasında kendilerini de katmak istiyorduk. Sürecin yoğunluğundan kaynaklı maalesef yapamadık. Böyle bir eksikliğe düştük. Öncelikle özür diliyoruz. Ama bundan sonraki süreçte yerel yönetimler olarak bir karara vardık. Yeni bir sayfa açıyoruz. Bizler yerel yönetimler olarak dedik ki; halkın kendi kendini yönetmesi babında halka gidilecek, halka sorulacak, halkın görüş ve önerileri doğrultusunda bir çalışma yönetilecek. Hedefimiz, çıkış noktamız buydu. Bizler 1.5 yıllık süreçte gerçekten bunu başaramadık.Bununla birlikte bizler bu konuda tekrar bir adım attık ileriki süreçte bunun telafisi olacaktır. Bu anlamda toplantıa katılan bütün STK temsilcilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.