Hakkari'de şehit düşen Bekir Eren Deniz kim?

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde yol kontrolü yapan askerlere, PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen 22 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in acı haberi Çorum'daki dedesinin evine ulaştı....

30 Temmuz 2016 Cumartesi 09:45
Hakkari'de şehit düşen Bekir Eren Deniz kim?






HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde yol kontrolü yapan askerlere, PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen 22 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in acı haberi Çorum'daki dedesinin evine ulaştı.....

PKK'lı teröristler tarafından Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki yol kontrolü yapan askerlere, düzenlenen saldırıda şehit olan 8 askerden 1'i olan Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in şehit haberi Çorum'un Buharaevler Mahallesi'ndeki evine ulaştı. Anne Pakize Deniz'e acı haberi İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri verdi. Şehit haberini alan aile fertlerinden bazıları fenalık geçirince sağlık ekipleri müdahale etti. Bolu'da olan, şehidin emekli astsubay babası Galip Deniz'in de oğlunun şehit haberini alır almaz Çorum'a gelmek için yola çıktığı öğrenilirken, şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Bekar ve 3 kardeşi olan şehit Bekir Eren Deniz'in 2 yıl önce göreve başladığı ve ilk görev yeri olan Ordu'dan, yaklaşık 15 gün önce Hakkari'ye tayin olduğu belirtildi.
Şehit Astsubay Çavuş Deniz'in cenazesi öğle saatlerine doğru askeri uçakla Amasya-Merzifon Havaalanı'na getirilecek. Buradan da karayoluyla Çorum'a getirilip düzenlenecek törenin ardından Çorum Şehitliği'nde defnedileceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 30.07.2016 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.