Hakkari'de HDP'ye aday adaylık için 43 kişi başvurdu.

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'de, Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) miletvekiliği aday adaylık süreci dün akşam sona ererken, aday adaylığı için 43 kişinin başvuru yaptığı açıklandı. Milletvekili genel seçimleri için Hakkari...

06 Mart 2015 Cuma 14:19
Hakkari'de HDP'ye aday adaylık için 43 kişi başvurdu.






Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'de, Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) miletvekiliği aday adaylık süreci dün akşam sona ererken, aday adaylığı için 43 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.
Milletvekili genel seçimleri için Hakkari HDP'den milletvekilliği başvurusunda bulunanlardan 7'sinın kadın olduğu belirtildi. 16 Şubat günü başlayıp, dün sona eren aday adaylığı başvuru liste ve dosyalarının HDP Genel Merkezine gönderildiği ve listenin burada değerlendirileceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.