Hakkari'de Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'de yapılan koordinasyon toplantısında, uyuşturucu ile mücadelede yapılacaklar konuşuldu. Toplantıya Vali Yakup Canbolat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu...

28 Kasım 2014 Cuma 17:29
Hakkari'de Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı






Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'de yapılan koordinasyon toplantısında, uyuşturucu ile mücadelede yapılacaklar konuşuldu.
Toplantıya Vali Yakup Canbolat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve kurum amirleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yakup Canbolat, uyuşturucu ile mücadelenin milli bir görev olduğunu belirterek herkese önemli görevler düştüğünü söyledi. Vali Canbolat, "Dünyanın gündeminde olan uyuşturucu artık Türkiye’de de ön planda. Türkiye artık bu alanda gerek uyuşturucu üretimi, gerekse uyuşturucunun kullanımı ve yaygınlaşmasına mani olma noktasında her türlü tedbiri almalıdır. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi titizlikle yerine getirmesi gerekir. Gençlerimizin uyuşturucu bağımlılığından kurtulmaları için her türlü mücadelenin etkin bir şekilde verilmesi noktasında herkesin gayretini bekliyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sağlıklı olmaları, bu uyuşturucuya müptela olmamaları noktasında herkesin gayret etmesi ve çalışması gerekiyor. Bu artık hepimiz için milli bir görev. Bu milli görevin hassasiyetini ve sorumluluğunu doğru taşımamız gerekir. Ülkemizin geleceğini, sağlıklı düşünen ve sağlıklı yaşayan gençlere emanet etmemizin yolu gençliğimizi bu tür tehlikelerden ve bu tür hastalıklardan korumaktır" dedi.
Toplantı Sağlık Müdürü Harun Aşan'ın uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmaları anlatan slayt gösterisiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.