Hakkari'deki terör operasyonunda bir terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari Şemdinli'deki operasyonda bir kadın terörist etkisiz hale getirildi, silah ve mühimmat ele geçirildi.

09 Şubat 2018 Cuma 22:10
Hakkari'deki terör operasyonunda bir terörist etkisiz hale getirildi






HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda kadın terörist etkisiz hale getirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Şemdinli ilçesi Çam Tepe üs bölgesindeki güvenlik güçlerince 6 Şubat'ta icra edilen keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında, sınırın Irak tarafındaki Kanirash bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarının tank atışı ile ateş altına alındığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Atışın yapıldığı bölgede bugün yapılan arama tarama faaliyeti neticesinde, tank atışı ile etkisiz hale getirildiği tespit edilen bayan bölücü terör örgütü mensubu ile 2 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, buna ait 6 şarjör ve 135 fişek, 2 sırt çantası, kamera, 2 uyku tulumu ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir."

Konuyla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.