Halk oyunu ekipleri 'Çocuk Şenliği' için yürüdü

Yaprak KOÇER/SAMSUN, () - SAMSUN'da Gençlik Merkezi'nde açılan halk oyunu kurslarına katılan ekipler, düzenlenen Çocuk Şenliği'nde yürüdü. Yürüyüş sırasında ekipler teker teker gösterilerini de gerçekleştirdi. Samsun Gençlik Hizmetleri...

26 Nisan 2015 Pazar 12:40
Halk oyunu ekipleri 'Çocuk Şenliği' için yürüdü






Yaprak KOÇER/SAMSUN, () - SAMSUN'da Gençlik Merkezi'nde açılan halk oyunu kurslarına katılan ekipler, düzenlenen Çocuk Şenliği'nde yürüdü. Yürüyüş sırasında ekipler teker teker gösterilerini de gerçekleştirdi.
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nde açılan folklör kurslarına katılan ilk ve orta okul öğrencilerinin yürüyüşü İstiklal Caddesi'nde başladı. Düzenlenen 'Çocuk Şenliği' kapsamındaki yürüyüşe yaklaşık 500 çocuk katıldı. Yürüyüş sırasında ekipler teker teker gösterilerini de gerçekleştirdi. Vatandaşlar alkışlarla halk oyunu oynayan çocuklara destek verdi. Yürüyüş bir alışveriş merkezinin önündeki meydanda sona erdi. Ekipler burada kurulan sahneye çıkıp gösteri yaptı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.