Has Turizm'in kurucusu İşadamı Kara vefat etti

Türkiye'nin köklü seyahat kuruluşlarından Has Turizm'in kurucusu işadamı Mehmet Selim Kara tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

02 Aralık 2015 Çarşamba 01:06
Has Turizm'in kurucusu İşadamı Kara vefat etti






Has Turizm'in kurucusu İşadamı Kara vefat etti

Türkiye'nin en eski seyehat kuruluşları arasında yer alan Has Turizm'in kurucularından 86 yaşındaki Mehmet Selim Kara, Adana'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yaklaşık 8 ay önce evde düşen ve Adana'da özel bir hastanede tedaviye alınan Has Turizm'in kurucularından Mehmet Selim Kara, bugün hayatını kaybetti. İş adamı Kara'nın ölüm haberini alan yakınları ve çalışanları yasa boğuldu. Kara'nın cenazesi, yarın Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde toprağa verilecek.

İKİ KEZ ALTIN AT ARABASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

70 yıl önce ağabeyi İsmail Kara ile girdikleri iş hayatında Türkiye'nin önde gelen firmalarından Has Turizm'i kuran Mehmet Selim Kara, yurt dışında da önemli başarılar elde etti. Kara, Has Turizm olarak Rusya'nın turizm alanında en önemli ödüllerinden Altın At Arabası ödülünü iki kez kazandı. Gençliğinde Kore Savaşı'na da katılan Kara, çevresinde Koreli olarak tanınıyordu.
Son Güncelleme: 02.12.2015 01:07
Anahtar Kelimeler:
Has TurizmMehmet Selim Kara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.