Hastanede Patlayan Oksijen Tüpü Paniğe Neden Oldu

İZMİT,(Kocaeli),() - KOCAELİ Üniversitesi'nin Umuttepe Kampüsü'nde bulunan Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde asansörlerin bulunduğu noktada patlayan oksijen tüpü paniğe neden oldu. Umuttepe Kampüsü'nde bulunan Tıp...

23 Kasım 2014 Pazar 00:42
Hastanede Patlayan Oksijen Tüpü Paniğe Neden Oldu






İZMİT,(Kocaeli),() - KOCAELİ Üniversitesi'nin Umuttepe Kampüsü'nde bulunan Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde asansörlerin bulunduğu noktada patlayan oksijen tüpü paniğe neden oldu.
Umuttepe Kampüsü'nde bulunan Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde saat 22.30 sıralarında asansörlerin bulunduğu noktada patlama meydana geldi. Hastanenin her yerinden duyulan patlama paniğe neden olurken, hastaneye çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, görevliler patlamaya neyin sebep olduğunu belirlemek için araştırma başlattı. Araştırma sonunda patlamaya bakım ve onarım çalışmaları için asansör boşluğunda çalışanların kaynak işlerinde kullandıkları oksijen tüpünün neden olduğu belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.