Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk Kayseri'de

HAVA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Kayseri'de Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Ankara'dan özel bir uçakla Kayseri'ye gelen Orgeneral Akın Öztürk,  Erkilet 12'nci Hava Ana...

30 Ocak 2015 Cuma 12:16
Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk Kayseri'de






HAVA Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Kayseri'de Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.
Ankara'dan özel bir uçakla Kayseri'ye gelen Orgeneral Akın Öztürk,  Erkilet 12'nci Hava Ana Ulaştırma Üs  Komutanlığında askeri törenle karşılandıktan sonra, Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti. Vali Düzgün, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk’ü Valiliğe gelişinde Vali Yardımcıları ile birlikte karşıladı.
Hava Lojistik Komutanı Korgeneral Tayfur Fikret Erbilgin ile Kayseri Garnizon Komutanı ve 2’nci Hava İkmal Bakım Merkezi (HİBM) Komutanı Tümgeneral Ali Demiral’ın eşlik ettiği Orgeneral Öztürk ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Orgeneral Öztürk ve beraberindekiler, Vali Düzgün ile bir süre görüştükten sonra denetlemelerde bulunmak üzere 2’nci HİBM Komutanlığı’na geçti. Kayseri'de yıllar önce Tümgeneral rütbesiyle, bugün denetlemelerde bulunduğu 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezinde bir süre komutanlık yapan Orgeneral Öztürk'ün akşam saatlerinde Ankara'ya döneceği ifade edildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.