HDI Sigorta çalışanları çocuklar için koşacak

- Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun sponsoru HDI Sigorta'nın çalışanları, etkinlikte çocuklar için koşacak

09 Kasım 2017 Perşembe 12:39
HDI Sigorta çalışanları çocuklar için koşacak






İSTANBUL (AA) - Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun sponsoru HDI Sigorta'nın çalışanları, etkinlikte çocuklar için koşacak.

HDI Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na sponsor oldu. 12 Kasım'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "Çocuklar İçin Koş" temasıyla gerçekleştirilecek maratona, HDI Sigorta çalışanları da katılacak.

Yaklaşık 30 bin sporcunun katılmasının beklendiği maratonda, binlerce İstanbullu da Asya'dan Avrupa'ya yürüyecek. Bu yıl festival coşkusunun yaşanacağı maratonda halk koşusu Vodafone Park'ta son bulacak. Vodafone Park'ta kurulan şenlik alanında katılımcılar gün boyu sürpriz eğlencelerle ağırlanacak.

Altunizade Köprüsü'nde 9:45'te başlayacak halk koşusuna katılmak isteyenler, 11 Kasım'a kadar Yenikapı miting alanındaki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde kurulan Maraton ve Spor Fuarı'nı ziyaret ederek kayıt yaptırabilecek.

Anahtar Kelimeler:
HDI Sigorta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.