HİDAYET KARACA, SORGU HAKİMİNE İFADE VERMEDİ

Cem TURSUN - Serpil KIRKESER / İSTANBUL, () SAMANYOLU Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca sorgu hakimine ifade vermeyi reddetti. "14 Aralık Operasyonu" kapsamında şüphelilerin Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 1. Sulh...

18 Aralık 2014 Perşembe 15:41
HİDAYET KARACA, SORGU HAKİMİNE İFADE VERMEDİ






Cem TURSUN - Serpil KIRKESER / İSTANBUL, () SAMANYOLU Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca sorgu hakimine ifade vermeyi reddetti.
"14 Aralık Operasyonu" kapsamında şüphelilerin Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 1. Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorgu işlemleri devam ediyor. Sorgu salonuna ifade vermek için 5'inci kişi olarak Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca girdi.

"Silahlı terör örgütüne üye olmak", "cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" ve "iftira " suçlarından tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen Karaca, mahkemenin tarafsızlığını ve bağımsızlığını yitirdiğini iddia ederek sorgu hakimine ifade vermeyi reddetti. Diğer şüphelilerin ifade alma işlemi ise devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.