Hırsızların Kaçtığı Çalinti Otomobil Yanmış Bulundu

Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi, Kutluoba Köyü'ndeki bir evden hırsızlık yapıp, kaçan hırsızların kullandığı çalıntı otomobil, kaza yapmış ve tamamen yanmış halde bulundu. İki kişi oldukları...

06 Kasım 2014 Perşembe 14:10
Hırsızların Kaçtığı Çalinti Otomobil Yanmış Bulundu






Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi, Kutluoba Köyü'ndeki bir evden hırsızlık yapıp, kaçan hırsızların kullandığı çalıntı otomobil, kaza yapmış ve tamamen yanmış halde bulundu. İki kişi oldukları sanılan hırsızların yakalanması için jandarma çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
Bayramiç'e 3 kilometre mesafedeki Kutluoba Köyü'nde eşi Sevil Avcı (34) ile kahvehane işleten Mehmet Avcı'nın (37) evine bugün saat 03.30 sıralarında hırsız girdi. Kapıyı zorlayarak içeri giren hırsızlar, Mehmet Avcı'nın askıdaki pantolunun cebindeki 30 lirayı çaldı. Avcı'nın bir gün önce sattığı otomobilin parasını aradıkları sanılan hırsızlar, bulamayınca evden ayrıldı. Korkup, uyuyormuş gibi yapmaya devam ettikleri öğrenilen Avcı çifti, hırsızların evden ayrılmasının ardından durumu jandarmaya telefonla bildirip, kaçtıkları otomobilin plakasını verdi. İki kişi oldukları sanılan hırsızların yakalanması için çalışma başlatan jandarma, şüphelilerin kullandığı, çalıntı olduğu belirlenen 34 ES 364 plakalı otomobilini köye 1 kilometre mesafedeki Çandır mevkisinde sabah kaza yapmış ve yanmış olarak buldu. Bayramiç ilçe merkezinden çalındığı belirlenen otomobilin bir mühendislik şirketine ait olduğu tespit edildi. Jandarma, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.