Hırsızlıktan suçlanınca kendini asmak istedi

AYDIN'da kaldığı otelde hırsızlıkla suçlanan 42 yaşındaki M.B., serbest bırakıldıktan sonra kendini bir alışveriş merkezinin otoparkında asmak istedi. Son anda iki lise öğrencisinin de yardımıyla polisin tarafından kurtarılan M.B.,...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 14:42
Hırsızlıktan suçlanınca kendini asmak istedi






AYDIN'da kaldığı otelde hırsızlıkla suçlanan 42 yaşındaki M.B., serbest bırakıldıktan sonra kendini bir alışveriş merkezinin otoparkında asmak istedi. Son anda iki lise öğrencisinin de yardımıyla polisin tarafından kurtarılan M.B., hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası M.B. psikiyatri servisinde tedaviye alındı.
Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi İstasyon Meydanı'ndaki bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Söke'de birlikte yaşadığı annesiyle bilinmeyen bir nedenle tartışan M.B., iddiaya göre, evden kovuldu. Bunun üzerine bir arkadaşının aracılığıyla, dün akşam, Aydın merkezinde bir otele yerleşti. Yerleştikten kısa bir süre sonra bir müşterinin kaybolan telefonunu çaldığı iddia edilen M.B., otel yöneticileriyle tartıştı. Hırsızlıkla suçlanan M.B., Efeler Polis Merkezi Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alınan M.B., daha sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Hırsızlık suçlamasını gururuna yediremeyen M.B., Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkına gitti. M.B.'nin kendini asmak için hazırlık yaptığını görenler, polise ihbarda bulundu. Bu sırada kendini iple asan M.B.'nin yardımına yetişen polis bacaklarından tutarak sallanmasını engelledi. İki lise öğrencisi de polise yardım etti ve ip kesilip kurtarılan M.B. Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.B., ilk müdahalesinin ardından psikiyatri servisinde tedaviye alındı.
Polise yardımcı olan liselilerden B.Y., "Biz Kuşadası'ndan dönmüştük ve evlerimize gitmek için buradan geçiyorduk. Otopark kısmına geldiğimizde bir kişinin kendisini astığını ve polislerin koştuğunu gördük. Polis bize 'Bıçak var mı?' diye sordu. Benim üzerimde çakı vardı. İpi kestim, arkadaşım da boynundaki ipi çözdü" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.