HİSARCIKLIOĞLU, ERMENEK'TE ÖLEN 18 MADENCİNİN YAKINLARINA EV SÖZÜNÜ YİNELEDİ (2)

HİSARCIKLIOĞLU'DAN DENİZLİ'YE ÖVGÜ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli'deki temasları kapsamında Ticaret Odası'nı ziyaret edip, Tekstil Tasarım Merkezi'nin açılışını yaptı. TOBB Başkanı...

22 Aralık 2014 Pazartesi 19:05
HİSARCIKLIOĞLU, ERMENEK'TE ÖLEN 18 MADENCİNİN YAKINLARINA EV SÖZÜNÜ YİNELEDİ (2)






HİSARCIKLIOĞLU'DAN DENİZLİ'YE ÖVGÜ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli'deki temasları kapsamında Ticaret Odası'nı ziyaret edip, Tekstil Tasarım Merkezi'nin açılışını yaptı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Güney Ege Kalkınma Ajansı, Denizli Ticaret Odası ve Kalkınma Bakanlığı tarafından ortaklaşa olarak başlatılan proje kapsamındaki Denizli Tekstil Tasarım Merkezi'nin açılışında yaptığı açıklamada, tekstil konusunda en önemli konunun tasarım ve yenilikçilik olduğunu belirtti.
Daha sonra Denizli Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile yapılan ve 750 kişinin daha eğitim alacağı girişimcilik kursunun protokol töreninde geçen Hisarcıklıoğlu, buradaki konuşmasında da "Denizli'yi nasıl tarif ederim dersem, bir numaralı avantajı girişimcilik ruhudur. Denizli demek girişimcilik ruhu demektir. Bu konuda Denizli Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR girişimcilik konusunda Denizli halkına eğitim veriyor. Bu eğitimle birlikte Denizli'de insanlar daha bilinçli ve ayakları yere basar bir şekilde işyerlerini kuruyor. Bu konuda Denizli Ticaret Odası başta olmak üzere kurumlarımızı tebrik ediyorum. Bu çalışmalar gözlerimi yaşartıyor ve sizlerle gurur duyuyorum. Yapılan protokolle 750 kişiye girişimcilik kursu verilecek" dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye ekonomisinin her kademesinde, Denizli'nin mührünün olduğunu ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Yönetimlerde istişare ederken, kongrelerde ve denetimlerimizde Denizli yer alıyor. Denetimlerimizi Denizli yapıyor. Kısacası harcamalarımızı ve denetimlerimizi Denizli'ye teslim ettik" dedi.

Konuşmaların ardından girişimcilik kursunun protokolü imzalandı. İmzaların atılmasından sonra Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na fotoğrafının bulunduğu çerçeveli mermer üzerine işlenmiş tablo hediye etti.
Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, ()

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.