Hollandalı Emekli İtfaiyeci Evinde Ölü Bulundu

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'nde yerleşik yaşayan Hollandalı emekli itfaiyeci 56 yaşındaki Ruud Gerarge Martin evinde ölü bulundu. Astım hastası olan Martin'in kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. Hollanda...

09 Kasım 2014 Pazar 10:58
Hollandalı Emekli İtfaiyeci Evinde Ölü Bulundu






MUĞLA'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'nde yerleşik yaşayan Hollandalı emekli itfaiyeci 56 yaşındaki Ruud Gerarge Martin evinde ölü bulundu. Astım hastası olan Martin'in kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.
Hollanda ordusunda dalgıç olarak görev yaptıktan sonra uzun yıllar itfaiyeci olarak çalışan Ruud Gerarge Martin, 8 yıl önce emekli olup, Köyceğiz İlçesi Çandır Mahallesi'ne yerleşti. Bir süre burada yaşayan Martin, 5 yıl önce de Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi'ne taşındı. 310 Sokak'ta kiraladığı bir evde yalnız yaşayan iki çocuk babası Martin'den haber alanamayan arkadaşları merak edip, dün akşam saatlerinde evine gitti. Ancak ısrarla kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca şüphelenen arkadaşları ev sahibinden aldıkları yedek anahtarla eve girdiklerinde Martin'i yatağında hareketsiz şekilde bulup, durumu jandarma ve 112 Acil Sevis'e bildirdi. Sağlık ekipleri, astım hastası olduğu öğrenilen Martin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Vücudunda herhangi bir kesici ve deli alet yarası bulunmayan Martin'in cesedi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu"na gönderildi.
İki oğlu ve erkek kardeşi Hollanda'da yaşayan Martin'in ayrı yaşadığı eşinin de kısa bir süre önce Dalyan'a yerleştiği öğrenildi. Jandarma, Martin'in ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.