Hükümlü koğuşta çarşafla kendini astı

Sefer TALAY/BURHANİYE (Balıkesir), () - BALIKESİR'in Burhaniye T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde, hükümlü 20 yaşındaki H.Ö., bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu koğuşunda kendini çarşafla asarak yaşamına son verdi. Burhaniye...

04 Ağustos 2015 Salı 12:04
Hükümlü koğuşta çarşafla kendini astı






Sefer TALAY/BURHANİYE (Balıkesir), () - BALIKESİR'in Burhaniye T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde, hükümlü 20 yaşındaki H.Ö., bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu koğuşunda kendini çarşafla asarak yaşamına son verdi.
Burhaniye T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nin açık bölümünde kalan hırsızlıktan hükümlü H.Ö, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu intihar etti. H.Ö'nün cesedini bugün saat 07.00'de koğuş arkadaşları buldu. Yatak çarşafıyla kendini asarak intihar ettiği belirtilen H.Ö.'nin cesedi, otopsi için Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.