Hulusi Akar'dan İçişleri ve Emniyet'e ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlarının, İçişleri'ni ziyaret edeceği belirtildi. Daha sonra Akar, İçişleri Bakanı Ala ve kuvvet komutanları ile birlikte darbe girişiminde bombaların hedefi olan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

24 Temmuz 2016 Pazar 15:20
Hulusi Akar'dan İçişleri ve Emniyet'e ziyaret






Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile birlikte, 15 Temmuz günü askeri darbe girişiminde bombaların hedefi olan ve 6 şehidin verildiği Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ala, Akar ve kuvvet komutanları daha sonra FETÖ'cü askerlerin hain saldırılarına hedef olan Özel Harekat binasını ziyaret ediyor. Gölbaşı'ndaki binaya düzenlenen saldırıda, 50 polis şehit olmuştu.

Akar ziyaretinde, "Aynı kararlılıkla, azimle, gayretle asker, polis birlikte ülkemiz, milletimiz için ölürsek şehit, kalırsak gazi düsturuyla güvenlik konusunda bize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu alçaklar, üniforma giymiş bu hainler ülkemize, milletimize özellikle silahlı kuvvetlerimize çok büyük zararlar verdiler. Bunlar adalet önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır, bundan hiç şüphemiz yok" dedi.
POLİS ASKER BİR BÜTÜNDÜR

Orgeneral Akar ve beraberindekileri, daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki polis memurları selamladı. Akar, burada yaptığı selamlama konuşmasında, şunları kaydetti:
"İşbirliği içinde omuz omuza ülkemiz için ter döktük, kan döktük. Azim ve kararlılıkla bu mücadele devam etti. Ancak asker elbisesi giymiş alçakların TSK'ya sızmış teröristlerin, yılanların ülkemize verdiği zarar büyüktür. İnşallah biz bunları temizleyeceğiz. Allah bize güç verecektir. Asker polis bir bütündür, güvenlik bir bütündür. Geçmişte kalmayacağız ileri bakacağız. Ülkemiz ve milletimiz için omuz omuza ülkemizin güvenliğini sağlamak için görevimize devam edeceğiz."
GÖLBAŞI'NA GİTTİ
Org. Akar ve kuvvet komutanları, darbecilerin 50 polisi şehit ettiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret etti. Org. Akar, "Bu acıyı, bu yarayı sileceğiz. Ülkemizin birliği, bütünlüğü için asker ve polis şart. Asker ve polis güvenliğin parçası, kardeştir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.