Hüner Coşkuner, 'Avcılar Korosu' ile her telden söyledi

TÜRK Sanat Müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, bir yıl aradan sonra İstanbul Avcılar'da yaklaşık 4 bin hayranına konser verdi. Avcılar Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gümüşpala Mahallesi'ndeki Paşaeli Parkı Nejat...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 10:19
Hüner Coşkuner, 'Avcılar Korosu' ile her telden söyledi






TÜRK Sanat Müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, bir yıl aradan sonra İstanbul Avcılar'da yaklaşık 4 bin hayranına konser verdi.
Avcılar Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gümüşpala Mahallesi'ndeki Paşaeli Parkı Nejat Uygur Sahnesi'nde verdiği konserinde her şarkısına 'Avcılar Korosu' olarak nitelendirdiği hayranlarının bir ağızdan eşlik ettiğini gören bir röportajında repertuvarında binden fazla şarkı olduğunu belirten Coşkuner, Türk Sanat Müziği'nin yanı sıra, 'Mavi Mavi', 'Dane Dane Benleri', 'Sivas'ın Yolları'na 'Caney' gibi fantazi müzik, Türk Halk Müziği'nden sevilen şarkı ve türküleri söyledi. Hüner Coşkuner, ayrı bir değer olarak nitelendirdiği Kayahan'dan da bir şarkı söylerken, Facebook'taki sayfasında kendisini sürekli takip eden ve ne pahasına olursa olsun bu konserine geleceğini yazan 'Selin' adlı hayranını merak ettiğini söyledi. Genç kızın tribünde olduğunu görünce ayağa kalkmasını isteyen Coşkuner, kendisine gösterilen sevgiye layık olmaya çalıştığını anlattı. Bugün Bodrum'a gideceğini ifade eden Hüner Coşkuner ayrıca saz ekibinde yer alan sesinin merhum sanatçı Müslüm Gürses'e çok benzeyen Alaattin Durak ile 'İstanbul Sokakları' şarkısında düet yaptı. Avcılar Belediyesi adına sanatçıya çiçek ve plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.