Husumetlisiyle randevulaştı, av tüfeğiyle vuruldu( 3)

TUTUKLANDI Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan 29 yaşındaki Nuri Kaya'ya saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan 28 yaşındaki...

04 Ağustos 2015 Salı 19:10
Husumetlisiyle randevulaştı, av tüfeğiyle vuruldu( 3)






TUTUKLANDI
Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan 29 yaşındaki Nuri Kaya'ya saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan 28 yaşındaki Hasan H. sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Hasan H.'nin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinde, aralarında husumet bulunan Kaya ile olaydan yaklaşık 8 saat önce tekrar tartıştıklarını ve kendisine yumruk atıp hakaret etmesi üzerine vurduğunu söylediği öğrenildi. Ağır yaralı Nuri Kaya'nın Marmaris Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.