Huzurevi Ziyaretinde Duygusal Anlar

ELAZIĞ'da İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu’nun eşi Işık Resuloğlu ve personel eşleri, Gazi Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Jandarma Üstçavuş Aylin Kılınç'ın yaşlı bir kadının elini öpüp sarılması,...

27 Kasım 2014 Perşembe 18:13
Huzurevi Ziyaretinde Duygusal Anlar






ELAZIĞ'da İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu’nun eşi Işık Resuloğlu ve personel eşleri, Gazi Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Jandarma Üstçavuş Aylin Kılınç'ın yaşlı bir kadının elini öpüp sarılması, duygusal anların yaşanmasına yol açtı.
Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubayların eşleri, yaşlıları ziyaret ederek, onları bir gün de olsa hatırlamak için Elazığ Huzurevi'ni ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı huzurevi ziyaretinde yaşlıların ellerini öpen Jandarma Üstçavuş Aylin Kılınç, bir anda duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı ve bir yandan gözyaşlarını sildi, bir yandan da yaşlılarla uzun uzun kucaklaştı.
Huzurevinde kalan 61 yaşındaki Nursen Başar, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok mutluyuz. Mutluluğumuzdan uçar gibiyiz. Allah razı olsun. Allah hepinizi darda koymasın. Rabbim başımızdakilere, askeriyemize, polislerimize hepsine uzun ve sağlıklı ömür versin. Terör milletine de lanet olsun. Askerlerimize, polislerimize kıydıkları için lanet olsun onlara" dedi.
Yaşlıların ellerini öpüp kucaklaşarak sohbet eden Elazığ İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu’nun eşi Işık Resuloğlu de yaşlıları her zaman hatırlayarak ziyaret etmek gerektiğini söyledi. Resuloğlu, "Bugün yaşlılarımızı sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman ziyaret etmek düşüncesinde olduğumuz ve ellerini öpmek için, hayır dualarını almak için arkadaşlarla beraber toplanıp geldik. Jandarma komutanlığı personel eşleriyle beraber bir çaylarını içeceğiz. Dediğim gibi hayır dualarını alıp sohbet edeceğiz. Tabi bu ziyaretler biraz hüzünlü oluyor ama insanın ruhuna iyi geldiğini düşündüğümüz için sık sık ziyaretleri tekrarlamanın ruh dünyamız açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi de sık sık huzurevlerini ve sevgi evlerini ziyaret etmeye davet ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.