İBB Başkanvekili Gümüşdağ: Perşembe günü yeni İBB başkanını seçeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Gümüşdağ, "Perşembe günü İBB Meclisinde yeni İBB başkanını seçeceğiz. dedi.

26 Eylül 2017 Salı 15:46
İBB Başkanvekili Gümüşdağ: Perşembe günü yeni İBB başkanını seçeceğiz






İBB Başkanvekili Gümüşdağ: Perşembe günü yeni İBB başkanını seçeceğiz

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, "Perşembe günü İBB Meclisinde yeni İBB başkanını seçeceğiz. O gün o meclisten hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın var gücümüzle arkasında olacağız." dedi.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu öncesi tanıtım toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için isminin zikredilmesini değerlendiren Gümüşdağ, "Başkanvekilliği görevini 13 buçuk yıldır ifa ediyorum. Perşembe günü de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde yeni İBB başkanını seçeceğiz. O gün o meclisten hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın var gücümüzle arkasında olacağız. İstanbul kenti hizmete ara veremez. Yeni belediye başkanıyla İstanbul'a hizmet etmeye devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Muhabir: Sefa Mutlu,Emre Doğan


 

Son Güncelleme: 26.09.2017 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.