İBB, Medya Sanat Enstitüsü açacak

Belgesel, dijital medya ve senaryo okulu olmak üzere üç bölümden oluşan enstitüde dersler 7 Nisan'da başlayacak.

30 Mart 2018 Cuma 11:03
İBB, Medya Sanat Enstitüsü açacak






İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nün desteğiyle Medya Sanat Enstitüsü açılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Medya Sanat Enstitüsü belgesel, dijital medya ve senaryo okulu olmak üzere üç bölümden oluşacak. Eğitimin ücretsiz olduğu enstitüde dersler 7 Nisan'da başlayacak ve 6 hafta devam edecek.

Medya Sanat Enstitüsü'nde eğitim almak isteyenler, 4 Nisan'a kadar medyasanat.org adresinden ön kayıt yaptırabilecek. Ön kayıt yaptıran adaylar arasından, 5 Nisan'da gerçekleştirilecek mülakat sonucunda, kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler belirlenmiş olacak. 7 Nisan'da başlayacak dersler, cumartesi ve pazar günleri Medya Sanat Enstitüsü'nün Eyüp'te bulunan donanımlı sınıflarında yapılacak. Deneyimli isimlerin eğitim vereceği enstitüde katılımcılar pratik yapma şansına da sahip olacak.

Katılımcılar sertifikalarını programın son günü olan 13 Mayıs'ta alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.