İç Güvenlik Yasa Tasarısı İzmit'te protesto edildi

Orhan UZUN/ İZMİT,(Kocaeli),() - TBMM’de görüşmeleri devam eden İç Güvenlik Yasa Tasarısı İzmit'te bazı siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla protesto edildi. Protesto sırasında iç güvenlik paketini...

28 Şubat 2015 Cumartesi 20:48
İç Güvenlik Yasa Tasarısı İzmit'te protesto edildi






Orhan UZUN/ İZMİT,(Kocaeli),() - TBMM’de görüşmeleri devam eden İç Güvenlik Yasa Tasarısı İzmit'te bazı siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla protesto edildi. Protesto sırasında iç güvenlik paketini simgeleyen ambalajlı bir paket patlatıldı.
İzmit kent merkezinde Yürüyüş Yolu'ndaki protesto gösterisine CHP, EMEP, HDP, ÖDP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinden oluşan yaklaşık 500 kişi katıldı. 'İç güvenlik yasası ölüm yasası', 'Polis devleti istemiyoruz', 'Halkın isyanı pakete sığmaz', 'Diktatörlük yasası geri çekilsin'  sloganlarıyla yürüyen kalabalık, Cumhuriyet Parkı’nda yürüyüşe son verdi. Burada okunan basın açıklaması sırasında sembolik olarak İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı simgeleyen ambalajlı paket patlatıldı. Protesto gösterisi olaysız bir şekilde son buldu.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.