İçişleri Bakanı Ala: Ahlak Ruhumuzun, Nefsimizin Şiiridir (4)

EFKAN ALA: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN Hakkari Yüksekova'da PKK'nın saldırısında 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Milletimizin başı sağolsun. Hakkari Yüsekova’da alışverişe çarşıya...

25 Ekim 2014 Cumartesi 20:20
İçişleri Bakanı Ala: Ahlak Ruhumuzun, Nefsimizin Şiiridir (4)






EFKAN ALA: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
Hakkari Yüksekova'da PKK'nın saldırısında 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Milletimizin başı sağolsun. Hakkari Yüsekova’da alışverişe çarşıya inen bir uzman jandarmamızı ve iki jandarma erimizi hunharca şehit emişlerdir. Yüzü maskeli 2 kişinin olduğu tespit edildi. Onlar jandarma çavuşumuzu ve iki jandarma erimizi tabancayla vurarak şehit etmişdir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarımıza başsağlığı diliyorum. Milletmizin başı sağolsun. O kişlerin yakanlanması için gereken yapılyor. 2 kişi yapan ve şu anda yakalanmaları için ciddi biçimde çalışıyoruz" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.