Iğdır'da fuhuş operasyonu

Iğdır’da polisin düzenlediği fuhuş ve göçmen kaçakçılığı operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

08 Mart 2015 Pazar 21:09
Iğdır'da fuhuş operasyonu






Iğdır'da fuhuş operasyonu

Iğdır’da polisin düzenlediği fuhuş ve göçmen kaçakçılığı operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Iğdır Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından kentteki birçok eğlence merkezi ve otellerde eş zamanlı operasyon düzenledi.


Yapılan operasyonda ‘fuhuşa yer temin etmek ve aracılık yapmak, insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı’ suçlarından A.P, B.P, D.S, H.S, R.T, O.K, M.P, F.T, Z.B, E.A isimli şahıslar ile L.V. ve N.U. isimli kadınlar gözaltına alındı. Operasyonda 14 yabancı uyruklu kadın mağdur olarak ifadelerine başvurulmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet sustalı bıçak ele geçirildi.
Yabancı uyruklu 14 kadının emniyetteki ifadelerinin ardından sınır dışı edileceği bildirildi.




Son Güncelleme: 08.03.2015 21:10
Anahtar Kelimeler:
Iğdırda Fuhuş Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.